CROATCore – Aspectes generals 2

En aquest apartat veurem com utilitzar el CROATCore per enviar CROATs, deixem per un altre apartat la part de mineria ja que és mes extensa. Podeu aconseguir CROATs a partir de promocions que es fan i també en els (Exchanges)

Per tal de fer transferències de CROATs amb CROATCore farem servir la pestanya (Enviar CROATs). A continuació detallem el procés entre 2 usuaris que tenen CROATCore instal·lat.

ESCENARI

Usuari 1: En Jordi, utilitza macOS, té un moneder (CrJJgiwffv99…..) i en aquest moments no hi ha CROATs, el total es igual a 0.

Usuari 2: La Marta, utilitza Windows, té un moneder (CsbWWpa76r2L…..) i en aquests moments disposa de 2 CROATs.

L’objectiu de la Marta es enviar 0.1 CROATs amb en Jordi.

PROCÉS 1 (ENVIAR CROATS)

Primer de tot la Marta ha de saber la direcció del moneder d’en Jordi. En Jordi li envia (per correu,…) i la Marta la guarda dins a contactes de CROATCore.

Ara la Marta ja pot obrir l’apartat de (Enviar CROATs), les dades a utilitzar poden ser:

• PAGAR A: Aquí cal posar la direcció del moneder, com que la tenim guardada a contactes direm (afegir des de contactes)
  • IMPORT: Posem l’import, en total 0.1 CROATs
  • ETIQUETA: Podem posar una etiqueta per identificar la transacció
  • MIXIN COUNT: Això representa el nombre de firmes que vols incloure dins la transacció, per exemple és impossible per un usuari saber el firmant d’una transacció amb MIXIN 5, ja que hi ha 5 possibles firmants. Amb valors de 0 o 1 és suficient.
  • COMISSIÓ: La comissió de la transacció s’afageix a l’import, per tant si la comissió és (0.00001) la Marta pagarà un total de (0.10001 CROATs)

Amb aquests valors podem dir ja (ENVIAR). Tindrem un missatge de confirmació i finalment un (id) de transacció.

PROCÉS 2 (REVISAR ESTAT TRANSACCIÓ)

Realment no cal aquest pas, però si ens interessa podem realitzar diferents accions.

1. Revisar la transacció des de l’explorador de blocks: http://178.22.71.122/

Si posem l’id de transacció a l’explorador de blocks veurem la transacció hi ha l’apartat (Outputs) el nostre enviament

http://178.22.71.122/?hash=7cbf0bdde82f413de7f12353d839007d4a930961cc18ba90756697cf38bc2076#blockchain_transaction

2. Revisar des de l’apartat (Registre del sistema) els moviments del moneder (Output del moneder)

PROCÉS 3 (RECEPCIÓ PAGAMENT)

Finalment, en Jordi ja té 0.1 CROATs al seu wallet. Cal saber que aquests estan (bloquejats) una estona fins que es valida el bloc. Fent clic a (refrescar) s’actualitza l’estat.

Deixem el procés a continuació