Guia CROAT

La Guia CROAT ens permetrà iniciar-nos dins al món de les criptomonedes, hi ho farem a través del CROAT, revisarem diferents temes com el moneder CROATCore, la mineria, pools, transaccions…

A Internet tenim moltes guies sobre criptomonedes, en molts casos massa tècniques per el que necessitem els usuaris normals. Intentarem per això començar amb aspectes mes pràctics, que generaran segurament alguns dubtes del “perquè”, però mica en mica anirem introduint les respostes i molt segur s’entendran més fàcilment.

També tenim un apartat de vocabulari, així anirem posant dins paraules de les que van sonant dins el món de les criptomonedes.

1. CROATCORE Aquí tenim el programa que utilitzarem, és on tindrem els nostres CROAT guardats, podrem enviar o rebre CROAT, minar/generar CROAT i contribuir a enfortir la xarxa. Per fer-ho senzill tria la versió segons la plataforma que utilitzis

2. MINERIA La mineria pot ser en alguns casos una mica complicada, a continuació revisarem com funciona un grup de mineria, com minar CROAT des del nostre sistema i fins i tot com crear el nostre propi grup de mineria perquè altres usuaris l’utilitzin per generar més CROAT. Comença amb el primer apartat sobre Grup de Mineria

3. CASES D’INTERCANVI (EXCHANGES) Per poder fer la compra/venda de CROATS podem necessitar un Exchange, mirarem de veure el funcionament dels Exchanges que treballen amb CROAT.

4. BLOCKCHAIN Per aprofundir més hem de començar a interactuar directament amb la blockchain i utilitzar diferents (APIs), això ens permetrà també començar a tenir recursos per poder unir possibles aplicacions externes al projecte CROAT.

• Block Explorer “Explorador de blocs”
  • CROATd JSON RPC API
  • SIMPLEWALLET JSON RPC API
  • WALLETd JSON RPC API
  • Exemple pàgina web PHP