Full de ruta CROAT

L’any 2017 els desenvolupadors del projecte CROAT van executar una idea, la creació d’una criptomoneda catalana. Mai s’ha presentat per part d’ells un full de ruta, ja que CROAT no és una ICO. S’ha preferit presentar sempre un treball continuat i resultats de veritat abans que (fulls de ruta, whitepapers o roadmaps) plens de promeses però buits de contingut. Durant els primers anys la mondeda depen d’aquest equip de desenvolupadors anònim, però progressivament això va canviant, ja que mes gent es va afegint al projecte…

A continuació és recullen gran part dels avenços que han succeït des del naixement del CROAT

TAULA DE CONTINGUTS

2017 | AGOSTSETEMBREOCTUBRENOVEMBREDESEMBRE

2018 | GENERFEBRERMARÇABRILMAIGJUNYJULIOLAGOSTSETEMBREOCTUBRE

AGOST 2017

• Neix CROAT
  • Activació de la web http://croat.cat “registrada JUNY 2017”
  • Entrada Bitcointalk https://bitcointalk.org/index.php?topic=2102443.0
  • Versió inicial CROATCore per Windows, Linux i MacOS
  • Explorador de blocs http://explorer.croat.cat/
  • Bloc 0 “Genesis”, emissió de 15.070.116 CROATS
  • Bloc1 “Minat” amb una recompensa de 81.44 CROATS, el dia (15/8/2017 22:52:39)
  • Primer Pool Internacional http://pool1.mine-pool.ro – “no operatiu ja…”
  • Pool https://croat.pool.cat
  • Segon Pool Internacional http://croat.globalpool.cc/
  • Cadena de Blocs, tanquem el mes amb el bloc 25726 amb una recompensa de 79,62 CROATS. Tenim en circulació un total de 17.139.781 CROATS

SETEMBRE 2017

OCTUBRE 2017

•  Arribem al Bloc 100000
  • Cadena de Blocs, tanquem el mes amb el bloc 110551 amb una recompensa de 73,29 CROATS. Tenim en circulació un total de 23.615.159 CROATS

NOVEMBRE 2017

DESEMBRE 2017

• Tutorial de l’aplicació app per Android
  • Negoci destacat ANGEL GRAVE accepta CROAT
  • Campanya per descarregar l’app Android amb CROATS DE REGAL
  • Nova versió CROATCore Desktop
  • Cadena de Blocs, tanquem el mes amb el bloc 198149 amb una recompensa de 67,41 CROATS. Tenim en circulació un total de 29.774.500 CROATS

GENER 2018

FEBRER 2018

MARÇ 2018

ABRIL 2018

MAIG 2018

JUNY 2018

JULIOL 2018

AGOST 2018

SETEMBRE 2018

OCTUBRE 2018

GUIA CROAT

I TU, JA SAPS COM COMENÇAR ?